Δεχόμαστε τους παρακάτω Τρόπους πληρωμής:

 

1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Για πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό σημειώστε ότι στην κατάθεσή σας θα πρέπει να αναφέρετε ως αιτιολογία απαραίτητα το ονοματεπώνυμό σας και προαιρετικά τον αριθμό της παραγγελίας σας. Για επιβεβαίωση της παραγγελίας σας παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε το επίσημο αποδεικτικό της κατάθεσης μόνο σε αρχείο PDF ως απάντηση στο email με θέμα “Νέα Παραγγελία” που λάβατε (ή σε νέο email και αποστολή στο info@karsos.gr). Screenshots και φωτογραφίες κινητού τηλεφώνου δεν αποτελούν αποδεικτικό μεταφοράς και δεν δύναται να γίνει επιβεβαίωση με αυτόν τον τρόπο.

Για παραγγελίες με παράδοση μετά από 1,2,3 ή και παραπάνω ημέρες, η πληρωμή τους θα πρέπει να ολοκληρώνεται εντός 24 ωρών από τη στιγμή της καταχώρισης. Διαφορετικά, υπάρχει περίπτωση το προϊόν να μην είναι πια διαθέσιμο και η παραγγελίας σας να ακυρωθεί.

Σημειώστε ότι εάν έχετε επιλέξει να πληρώσετε το απαιτούμενο ποσό με τη διαδικασία της κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, θα πρέπει να υπάρχει αρκετός χρόνος μεταξύ της χρονικής στιγμής της κατάθεσης και του χρονικού διαστήματος της εκτέλεσής της, έτσι ώστε να είναι δυνατή η επιβαβαίωσή της.

 

2. Πληρωμή στο κατάστημα

3. Αντικαταβολή