ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

 

Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2109600615

 

 

Το ανθοπωλείο , είναι πιθανό να ακυρώσει την παραγγελία σας, στην περίπτωση που ο παραλήπτης δεν δέχεται το προσφερόμενο προϊόν από τον αποστολέα.

 

Σε κάθε περίπτωση προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία με τον παραλήπτη, τόσο για την άμεση εξυπηρέτησή του όσο και για την αποφυγή οποιουδήποτε προβλήματος που τυχόν προκύψει.

 

  • Σε περίπτωση που αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για την επίλυσή του και τη θετική έκβαση της παραγγελίας σας.

 

  • -Εάν κάποιο από τα προϊόντα δεν βρίσκεται σε διαθεσιμότητα, τότε κατόπιν επικοινωνίας αντικαθίσταται με άλλο ανάλογης αξίας και αισθητικής.

 

Αποστολή Λουλουδιών

  • Αποστολές εντός Αττικής
    Αυθημερον παραδοση εφοσον η παραγγελία και η επιβεβαιωση πληρωμής  γινει μεχρι τις 17.00

Σημειώστε ότι αν έχετε επιλέξει να πληρώσετε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, θα πρέπει να υπάρχει αρκετός χρόνος μεταξύ της κατάθεσης και της αποστολής σας, έτσι ώστε να είναι δυνατή η επιβεβαίωσή της.
* Για παραγγελίες που γίνονται μετά τις 17.00 η αποστολή τους μετατίθεται αυτόματα για την επόμενη ημέρα.
* Για παράδοση στο διάστημα 09:00 – 13:00, η παραγγελία θα πρέπει να έχει δοθεί τουλάχιστον 1 μέρα πριν την ημερομηνία παράδοσης της.

 

Για κάθε αποστολή σας, χρεώνεστε ξεχωριστά και με ένα κόστος μεταφορικών, αντίστοιχο του τόπου παράδοσης της παραγγελίας. Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει να κάνετε παραπάνω από μία αποστολές, θα πρέπει να εκτελέσετε διαφορετική παραγγελία για κάθε μια αποστολή

 

Περιγραφή Προϊόντων

Tα λουλούδια είναι εποχιακά προϊόντα. Ορισμένες ποικιλίες και κάποια είδη δεν είναι πάντοτε διαθέσιμα, τότε αντικαθίσταται με άλλο ανάλογης αξίας. Το ίδιο ισχύει και για της βάσεις των συνθέσεων, κεραμικά-πλαστικά, καλάθια, γυάλινα υλικά, κουτιά συσκευασίας, περιτυλίγματα, μπαλόνια, λούτρινα, ευχετήριες κάρτες, ποτά, σοκολάτες – τούρτες κ.λ.π. Το www.karsos.gr προσπαθεί να είναι ακριβείς στη δημιουργία μιας ανθοσύνθεσης χωρίς αυτό να την καθιστά υπόχρεη σε περιπτώσεις που τα υλικά τη συγκεκριμένη περίοδο που έχετε υποβάλει την παραγγελία σας να υπάρχουν αποκλίσεις σε χρωματισμούς ή ελλείψεις από προμηθευτές ή ακόμα το προϊόν να είναι εκτός εποχής. Κάθε σύνθεση  κατασκευάζεται ειδικά για εσάς στο κατάστημά μας ή από συνεργαζόμενα μέλη του συνεργαζόμενου Δικτύου λουλουδιών της Ελλάδος ή του Εξωτερικού και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να ταιριάζει με το χρώμα και το σχήμα του που εμφανίζεται στην εικόνα γιατί υπάρχουν διαφορετικές τεχνικές ανθοδετικής ανά τον κόσμο.

Το www.karsos.gr τηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει την σύνθεση για να είναι το αποτέλεσμα καλύτερο της αρχικής εικόνας για το λόγο ότι τα λουλούδια της ίδιας ποικιλίας πολλές φορές διαφέρουν ανάλογα με το είδος τους, τόσο στο χρώμα όσο και στο σχήμα ενημερώνοντας τον αποστολέα χωρίς αυτό να το καθιστά υπόχρεο. Το κατάστημά μας δεν είναι υπόχρεο να ενεργοποιεί ή να απενεργοποιεί προϊόντα που είναι εκτός εποχής ή όταν υπάρχει έλλειψη σε κάθε προϊόν από προμηθευτή.

 

Οι συνθέσεις λουλουδιών και τα μπουκέτα κατασκευάζονται αφού καταχωρηθεί η παραγγελία σας. Ως εκ τούτου είναι απαραίτητο να υπάρχει ένα εύλογο χρονικό διάστημα (το λιγότερο μία με δύο ωρών), ώστε ο ανθοδέτης να έχει την ευχέρεια να κατασκευάσει το προϊόν που επιλέξατε. Ο χρόνος κατασκευής των προϊόντων διαφέρει από προϊόν σε προϊόν και παράλληλα τηρείτε αυστηρά η σειρά προτεραιότητας των παραγγελιών. Κάποια από τα προϊόντα  μας δύναται ανά διαστήματα ή κατόπιν μεγάλων εορτών όπου το φόρτο παραγωγής καθιστά ανέφικτο την κατασκευή τους για αυθημερόν παράδοση.

Η εταιρεία μας ακολουθεί όλους τους κανόνες υγιεινής, σύμφωνα με τους υγειονομικούς κανονισμούς της Δημόσιας Υγείας.